Da, možete. Svi naši gosti na izletima na rijeci moraju nositi uzgonska pomagala koja vas održavaju u vodi i pomažu vam u plivanju. Također, trebate naglasiti svojim vodičima ako niste sigurni u vodu.

Početna točka svakog putovanja označena je na Google kartama. Možete ih pronaći u svakom opisu putovanja. Pomaknite se prema dolje dok ne vidite kartu i kliknite na nju za više detalja.

Da. Možemo pripremiti posebne obroke uz prethodnu najavu. U određenim područjima veganske, bezglutenske itd. Grickalice u lokalnim trgovinama bit će ograničene, stoga vam preporučamo da donesete vlastite. Tražimo da Vaši zahtjevi budu realni, jer u nekim područjima gdje vodimo naše izlete vrlo je teško pripremiti posebne obroke.

Naša sezona je od svibnja do rujna u većini područja. Odabrane izlete i ture započinjemo u travnju i nastavljamo do listopada. Svibanj i lipanj su najbolji za hiking i kayaking jer nije prevruće i vodostaj rijeka je zanimljiviji za prave avanturiste. Srpanj i kolovoz su najjaktivni zbog turističke sezone. Rujan ima tendenciju biti topao i sunčan, a gužve su obično nestale.

Donesite dodatnu suhu odjeću da se promijeni nakon putovanja, nešto snack hrane i vode. U slučaju da imate vodene cipele bilo bi sjajno da ih donesete, a ako ne, mi ćemo ih pružiti. Ručnik i kupaći kostim plus poliesterska majica su sve što trebate.

Za sve aktivnosti kao što su penjanje po stijenama, rafting, kanjoning, Zip-obloga pružamo potrebnu opremu. Ako iz nekog razloga volite imati vlastite cipele ili pojaseve za penjanje, dobrodošli ste ih donijeti, ali to nije obavezno. Mi ćemo vam pružiti naše.

Dobivate prsluk za spašavanje, kacigu, veslo (neoprensko odijelo i jaknu za kišu u slučaju hladnijeg vremena). Za svoj piknik, ručnike, vodu, kremu za sunčanje, fotoaparat ili bilo koji drugi osobni predmet dobit ćete vodootpornu vreću.

U organizaciji Terraktiva možete pronaći različite aktivnosti u prirodi blizu Zagreba, kayaking, hikinf, trekking, zipline. Rezervirajte svoj termin

Da, osnovno penjanje, rafting, osnovni canyoning, i Ziplining su apsolutno pogodni za potpune početnike. Sva naša putovanja osmišljena su s određenim stupnjem fleksibilnosti kada su u pitanju aktivnosti. Većinu dana moguće je napraviti jednostavniju verziju aktivnosti i proširiti je i učiniti je zahtjevnijom za naše goste uz prethodno iskustvo veslanja.

Kontaktirajte nas. Rezervacije se obavljaju putem e-maila ili putem Interneta ako ste pronašli odgovarajući izlet za vas. Moguće je platiti online kreditnom karticom. Također prihvaćamo plaćanje putem PayPala ili bankovnim prijenosom. Javite nam željeni način plaćanja i mi ćemo vam poslati pojedinosti. Za više podataka o plaćanju slijedite vezu.

Možete se prijaviti kao jedan putnik koji želi dijeliti sobu. Ali morate biti spremni platiti jedan dodatak. U slučaju da dobijemo još jedan upit za isti datum, uparit ćemo vas. U slučaju da ne postoji nijedan drugi spreman dijeliti rezervacije, morat ćete platiti jedan dodatak.

Naše uvjete i odredbe možete pronaći ovdje.

Nažalost loše vrijeme je uvijek mogućnost. Naše putovanje provodimo uz sigurnost kao naš prioritet. Kiša sama po sebi nije razlog za otkazivanje putovanja ili povrat uplaćenih sredstava. Planovi putovanja mogu se mijenjati ovisno o sposobnostima i željama grupe, vremenskim uvjetima, vodostajima, višoj sili ili slično. Radi sigurnosti i udobnosti klijenta, Terraktiv zadržava pravo izmjene programa bez prethodne najave.

Od glavnog autobusnog kolodvora u Zagrebu do Plitvičkih jezera stižu redovni autobusi koji se zaustavljaju u gradu Slunju gdje vas možemo pokupiti. Uz naš uobičajeni raspored, morate biti u Slunju oko 09:00 sati.

Ne, trebate kupiti piknik prije nego što dođete na početnu točku.

Naše vozilo i vozač čekaju vas sa svojom suhom prtljagom na ciljnoj točki. Vraćamo vozače da pokupe vozilo na početnoj točki.

Imamo sigurna parkirna mjesta, a Hrvatska je relativno sigurna zemlja.

Naše su rijeke u udaljenim područjima daleko od gradova. Preporučujemo donijeti vlastiti piknik s najbližeg tržišta ili trgovine na putu.

Voda iz slavine u Hrvatskoj je pitka, ali prije nego što je konzumirate, obratite se lokalnim vodičima.

Vikend je najljepše provesti u prirodi i u aktivnostima u prirodi. Naši su izleti prilagođeni za outdoor avanturiste, ali i za obitelji s djecom. Terraktiv je Vaš odgovor.

Terraktiv je mala agencija za outdoor aktivnosti. Naš prioritet je sigurnost naših gostiju. Svi gosti su osigurani i s manjim grupama pružamo individualni pristup, najsigurniji i najbolji kajaking u Hrvatskoj.