Ljubav prema prirodi, pustolovini i aktivnom odmoru te dugogodišnji rad s ljudima na rijeci rezultirali su pokretanjem agencije Terraktiv, specijalizirane za turistički avanturizam. Naša misija je prenijeti doživljaj, iskustva i strast susreta s prirodom svakom putniku željnom pustolovine. Prilikom jednodnevnih izleta susrest ćete se s najskrivenijim i naposebnijim dijelovima naše zemlje pod vodstvom sigurne ruke iskusnih licenciranih vodiča. Svoj glavni izlet smjestili smo na biser kontinentalne Hrvatske, rijeku Mrežnicu, koju ćete ugledati u punom sjaju tek kada svladate sve njene slapove pomoću kajaka i rafta. Pred vas smo postavili i veće izazove: zipline, skok padobranom, let balonom, bicikliranje, treking ,paintball, windsurf i jedrenje stoga će i adrenalinski ovisnici zadovoljiti svoje apetite.

Osjetite prirodu u sebi i živite avanturu s Terraktiv timom.

Borna Stolarik
Borna Stolarik - glavni vodič na Mrežnici, The Vikking soul

Od malih nogu Borna je najviše uživao u boravku u prirodi i sportu. Kayaking,rafting,planinarenje,penjanje po stijenama,bicikliranje i kampiranja su njegova strast. Najviše voli spakirati ruksak,stavit ga na leđa i zaputiti se u šumu. Kao licencirani IRF vodič proveo je nekoliko godina vodeći izlete na rijekama Zrmanji,Mrežnici i Dobri u Hrvatskoj i rijec Uni u BiH. Također je vodio biciklističke izlete po cijeloj Hrvatskoj. Danas koristi svoje znanje vodeći kayaking izlete na rijekama i seakayaking izlete u Hrvatskoj. Kada ste s njim izletu nema odustajanja,on će vas gurat i biti podrška do samog kraja. Također može podijelit savjet ili dva o preživljavanju u divljinji. Tomahawk je njegov najbolji prijatelj ;)

Martin Bolšec
Martin Bolšec - HGSS-ovac, The Weekend Guide

Bok! Moje ime je Martin, kampirao sam prije nego sam mogao hodati!
Priroda me je inspirirala i pomogla da postanem samodostatan.
Od djetinjstva sam bio član planinarskog društva i kasnije postao 1. kategorija licencirani vodič i član vodiča Hrvatske planinarske zajednice - HPS
Proveo sam mnogo godišnjih doba kao vodič za kajak i rafting na rijeci Zrmanji i Mrežnici.
Što je dovelo do dobivanja licence tehničara Swiftwater i spašavanja od poplava.
Ako želite učiniti sve što uključuje aktivnosti na otvorenom, ja sam vaš čovjek!

Josip Stolarik
Josip Stolarik - profesionalni vozač, The Driver

Josip je profesionalni vozač i zaljubljenik u prirodu. Upravo on je prenio ljubav prema prirodi i aktivnostima u prirodi na svog sina Matiju. Tijekom zime radi kao vozač za Uber i Taxify, tijekom ljeta vozi za Terraktiv. Josip je jako iskusan vozač, još tijekom Domovinskog rata u Hrvatskoj vojsci služio je kao vozač vozila za hitnu pomoć. Osim što dobro vozi, Josip je umjetnička duša te je vrlo vješt u izradi različitih predmeta od kože i drva. U svakom slučaju, s Josipom ste u sigurnim rukama.

Duško Sušić
Duško Sušić - profesionalni vozač, The Ghost

Profesionalni vozač, ljubitelj prirode,trener berača ljekovitog bilja, član HPD Zrin Petrinja, član izvidjačkog odreda Kupa Petrinja.
Hobi- branje ljekovitog bilja za čaj, izrada tradicionalnih ljekovitih  melema, izrada suvenira i nakita od recikliranog drveta borovice(juniperus comunis), lutanja prirodom,očuvanje okoliša.

 

Matija Stolarik
Matija Stolarik - profesionalni outdoor vodič, The Boss

Matija je osnovao Terraktiv 2012, nakon 10 godina kao profesionalni vodič i vođa putovanja, prvenstveno za kajak i rafting, te za planinarenje i biciklizam. Njegovo zanimanje za veslanje razvijeno je još u mladosti kada je nastupao kao član veslačkog kluba na međunarodnim natjecanjima u svim disciplinama. On je spojio ljubav prema veslanju i prirodi i postao licenciran kao profesionalni vodič. Naučio je kako preživjeti u prirodi i tako pružiti bolju brigu za goste i prenijeti im korisne informacije za sigurnost na otvorenom. Terraktiv se pojavio nakon dugogodišnjeg iskustva Matija u aktivnostima na otvorenom i upoznavanja potreba i želja gostiju. Matija je oživio svoju viziju i prvotno je počeo kao neovisna profesionalna organizacija za izlete na otvorenom. Terraktiv blog je projekt 2017. godine koji nastoji približiti hrvatsku prirodnu ljepotu potencijalnim gostima i članovima Terraktiv-a sa što više korisnih informacija o otvorenom, sportu u prirodi, informacijama o opremi potrebnoj za aktivnosti na otvorenom i preporukama za druge aktivnosti tijekom njihovog boravka. u Hrvatskoj. S obzirom na iskustvo grafičkog dizajnera i web developera, u hladnim zimskim danima iskoristio ga je kako bi stvorio Terraktiv blog koji nudi otvoren prozor ljepoti prirode i suživot s njim tijekom cijele godine.

Diana Di
Diana Di - marketing i PR, The Huntress

Diana je upoznala Matiju 2016. godine, bila je klasična gradska djevojka koja je radila kao voditeljica marketinga i odnosa s javnošću u stomatološkoj klinici. Jedina aktivnost na otvorenom za nju bila je odbojka na pijesku. Budući da su uskoro razvili vezu, Diana se sama potiče na učenje osnovnih vještina i otkrivanje čari prirode. Diana je vrlo dobar subjekt za testiranje novih izleta i izleta kao predstavnika osnovnih ljudi. Otkrivanje prirode dopustilo joj je da se bolje upozna i pobijedi nepotrebne strahove. Nakon 3 godine provedene u Terraktivu, Diana je danas zaljubljenica u prirodu i lovkinja. Diana je oduševljena svojom uključenošću u Terraktiv blog projekt jer ovdje njezino iskustvo i znanje iz marketinga kao PR-a dolaze do izražaja kako bi pomogli u ostvarivanju Matijine vizije za Terraktiv.